این وب سایت بسته شده است. ما به پارس تودی دری تغییر پیدا کرده ایم.
شنبه, 19 سرطان 1395 14:47

ایران چگونه به مهاجرین تابعیت می‌دهد

فرادی که متقاضی کسب تابعیت ایران هستند، می‌توانند در صورت شرایط مندرج در ماده 979 قانون مدنی، درخواست تابعیت خود را به اداره تابعیت وزارت امور خارجه در مرکز و یا دفاتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری‌های سراسر این کشور ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، کلیه اتباع خارجی طبق ماده 979 قانون مدنی می‌توانند در صورتی که دارای شرایط ذیل باشند تقاضای تحصیل تابعیت ایران را داشته باشنند.

1. به سن 18 سال تمام رسیده باشند.

2. پنج سال اعم از متوالی یا متفاوت بصورت قانونی در ایران ساکن بوده باشند.

3. فراری از خدمت نظامی در کشور متبوع خود نباشد.

4. در هیچ مملکتی به جنایت مهم یا جنایت غیرسیاسی محکوم نشده باشد.

کانال خبری خانه من نوشت: ضمناً افرادی که به امور عام‌المنفعه ایران خدمت یا مساعدت شایانی کرده باشند و همچنین اشخاصی که دارای همسر ایرانی باشند و از وی فرزندی دارند و یا دارای مقامات عالی علمی هستند، در صورتیکه دولت ورود آنها را به تابعیت ایران صلاح بداند، بدون رعایت شرط اقامت ممکن است با تصویب هیئت وزیران به تبعیت ایران قبول شوند.

مراحل اخذ تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

افرادی که متقاضی تحصیل تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران باشند می‌توانند در صورت شرایط مندرج در ماده 979 قانون مدنی، درخواست تابعیت خود را به اداره تابعیت وزارت امور خارجه در مرکز و یا دفاتر امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری‌های سراسر کشور تسلیم کنند.

امتیازات و محدودیت‌هایی اشخاصی که تحصیل تابعیت ایران را کرده‌اند

اشخاصی که تقاضای تابعیت ایرانی کرده‌اند از کلیه حقوقی که برای ایرانیان مقرر است بهره‌مند می‌شوند ولی نمی‌توانند به مقامات ذیل نائل شوند:

1. ریاست جمهوری و معاونین وی

2. عضویت در شورای نگهبان و ریاست قوه قضائیه

3. وزارت و کفالت وزارت و استانداری و فرمانداری

4. عضویت در مجلس شورای اسلامی

5. عضویت در شوراهای استان و شهرستان و شهر

6. استخدام در وزارت امور خارجه و نیز احراز هرگونه پست و یا ماموریت سیاسی

7. قضاوت

8. عالی‌ترین رده فرماندهی در ارتش و سپاه و نیروی انتظامی

9. تصدی پست‌های مهم اطلاعاتی و امنیتی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید